top of page
Image by Riccardo Andolfo

X-MAS

MENU

24-26 DECEMBER

SPECIAL KERST AANBIEDING: 6-GANGEN VOOR €69,50

​​

VOORAF​

​

WINTERSE SALADE

MET SCAMPI, GEBAKKEN GUANCIALE EN APPELCIDERAZIJN DRESSING

​•

‘UOVO FRITTO’

GEFRITUURD EI OP EEN NESTJE VAN KATAIFI MET ZWARTE TRUFFEL EN PARMIGIANO REGGIANO CREME

TAGLIOLINI

MET EEN SMEUIGE BOTER CREME EN TRUFFEL

FRISSE CITROEN SORBETTO

​

 

HOOFDGERECHT… MAAK UW KEUZE

​

HERTENFILET

MET AMBACHTELIJKE RODEWIJN SAUS EN BOSVRUCHTEN GESERVEERD MET SEIZOENSGROENTE

OF

KABELJAUWHAAS

MET VERSE SPINAZIE, ‘FUMETTO’ (VISSAUS) EN MOSSELTJES

​

​

DESSERT…MAAK UW KEUZE

​

TIRAMISU

MET BAILEYS

OF

CHOCOLADE SOUFFLE

MET BOSVRUCHTEN ‘COULIS’

OF

KAASPLANKJE

MURRE FROMAGERIE (+ €5,-)

bottom of page