top of page

4 gangen keuze menu voor €59,50
Starter 1:
Tartaar van rund
Tartaar van rund in de sfeer van Piëmont – Italië, met ui, kappertjes en een sausje van anjovis.Gemarineerde zalm
In witte Martini en rode peper gemarineerde zalm met een toets van citroen en sinaasappelzest, geserveerd met courgette en mango. Gefrituurd ei
Gefrituurd ei in een nestje van kataifi en truffel.Starter 2
Foie gras
Foie gras met een creme van popcorn en chicorei.Fondo di carciofo
Fondo di carciofo (gebakken artisjokbodem), geserveerd met scampi’s en een creme van artisjok en aardappel.Geitenkaas gnocchi
Geitenkaas gnocchi met een creme van rode biet en topinamboer chipjes.
Main
Hertenfilet
Hertenfilet met wilde bessen, rode wijnsaus en kastanjes.Kalfswang
Langzaam gegaarde kalfswang met een puree van wortel en gember. Zeebaars filet
Overgebakken zeebaars filet, met schuim van tomaat en mosseltjesLasagne
Knapperige lasagne met paddenstoelen, geserveerd in een fondue van parmezaan.
Dessert
Crème brûlée
Crème brûlée met citroen-, sinaasappelzest en een vleugje kaneel.Cheesecake tiramisu
Een cheesecake van tiramisu (koffie en mascarpone).Chocoladesoufflé
Chocoladesoufflé met een crème van peer en vanille-ijsKaasplankje
bottom of page